Gaziantep fıstığın tadını kaçırdı! Kara listeye o da girdi

Geçtiğimiz günlerde Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yayınlanan taklit ve tağşiş listesinde, fıstık üretimiyle tanınan Gaziantep’te şok edici bir olay gerçekleşti. Gaziantep’te bir işletmenin ürettiği yeşil fıstık tozunda, yer fıstığına rastlandı.

Gaziantep fıstığın tadını kaçırdı! Kara listeye o da girdi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GAZİANTEP- Tarım ve Orman Bakanlığı, taklit ve tağşiş yapıldığı tespit edilen ürünleri vatandaşlarla paylaşmaya devam ediyor. 

Renklendirici boyaların kullanıldığı zeytinler, peynirler, içinde domuz ve at eti barındıran köfteler, zeytinyağı olmayan yağlar ve sahte şeker katılan ballar. Liste gittikçe çoğalmaya devam ederken bu durum vatandaşları tedirgin ediyor. 

 Bakanlığın yayımladığı en son listede fıstık üretimi ile akla gelen ilk şehirler arasında yer alan Gaziantep’te yaşanan olay akıllara fıstık ile ilgili soru işaretleri getirdi. 

Şehitkamil ilçesinde Rana Fıstıklık adlı işletmenin ürettiği "Fıstıkçı Baba" markalı 1 kilogramlık yeşil fıstık tozunda yer fıstığı tespit edildiği açıklandı. 

Fıstık üretimiyle tanınan Gaziantep'te yaşanan bu olay, gıda sektöründeki denetimlerin ne kadar önemli olduğunu gözler önüne seriyor.

Gaziantep fıstığın tadını kaçırdı! Kara listeye o da girdi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.